Friday, April 29, 2011

PETUA MAK DARA

ingt lagi kisah mak dara dalam blog aku?? xingt kalu baca sini.. setelah mengorder buku ini, akhirnya sampai juga kat aku.. dalam buku ni macam2 petua ada.. petua menjaga badan ada, petua utk org bujang, petua utk bakal pengantin, persediaan untuk preggy, penjagaan kandungan, persiapan sebelum bersalin dan selepas.. pas tu ada juga resepi2 yang diamalkan oleh mak dara.. kan masa aku p talk dia aritu aku ada bgtau yg mak dara ni pon bg tips senaman.. so dalam buku ni macam2 pergerakan yang diajar untuk kesihatan.. sesiapa yang berminat untuk mendapatkan buku ni boleh la cari di MPH atau POPULAR book store dengan harga RM25.90.. lau korang nak best price sila la berkunjung di head office mereka ya.. hurmm.. xley cite lebih cz lom abes baca.. selamat membaca kawan2.. =)

2 comments:

ddlea said...

Yeay...pas ni boleh pinjam.... Masuk Q ok...

akmadablueberry said...

bole2..sila amik nombor yekk..tgu giliran anda... ngeh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...