Monday, April 4, 2011

RANGO

clap clap.. dapat gak tengok movie ni.. nasib baik still tayang.. tenkiu stich.. rango adalah seekor cicak yang lonely.. mmg lawak first2 rupa2nya dia dok dalam akuarium.. kui3.. setelah berlaku pelanggaran cicak itu tercampak keluar.. di tengah2 desert yang panas................ cicak itu kehausan.. mau air mau air..
pic di atas si tukang karut.. pon lawak jugak.. besh la tgk cite katun ni.. kelakar.. atas nasihat seseorang, cicak itu berjalan la menuju desert yang ketandusan.. serius kesian gile tgk die haus..
 
time ni die kene kejar ngn eagle.. lawak oiii.. punya la die ayam2 kan eagle tu.. last2 minatang itam kat bawak ni yang kene makan.. =p padan muka
 
sampai je kat satu pekan koboi, cicak tu dgn selamber je masuk bar.. n perkenalkan diri as RANGO.. sebenarnya tgk kat botol beer.. wakakakaka.. pekan ni ketandusan air.. kemarau la kata.. dlu ada air.. skrg paip tu da xkua air da.. rango ni telah dilantik jd sherif.. kekekke.. cam comel je.. so dia menyiasat la apa sebab paip kat pekan ni xkua air.. journey rango dalam dia buat penyiasatan memang penuh ranjau dan duri.. n opkos very the lawak mawak.. apa kesudahannya?? sila beli dvd cetak rompak tengok sendiri.. =p
kredit gambar to----> incik google 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...