Friday, April 29, 2011

Royal Wedding - Prince William & Kate Middleton

as the whole world know yang hari ni hari bahagia antara Prince William & Kate Middleton.. dorang nak kawin uols.. sob sob sob.. eh eh.. meratap plk ko.. hurmmm.. kacak hokey prince ni.. aku juga mau.. kekekeke.. since monday lagi aku ngn housemates asik dok tengok channel 707 kat astro tu.. Royal Wedding Week katanya.. ada kisah pasal Prince Charles & Lady Diana.. kisah Prince Harry & dah tentu tentang persiapan perkawinan diraja itu.. dorang memang sweet couple la.. comel kan..
tetiba macam nak ckp, "Will, nape u xbagi ring tu pada i.. napa u bagi kat Kate.. nape u proposed Kate tetapi bukan i? why?why?why?? answer me please" ngeh3.. macam xsabar plk nak tgk wedding ceremony dorang.. korang tau x, aku ada terfikir nak EL today disebabkan nak tengok channel 707 coz semua nya start jam 10AM hari ni!!!! tahapeapetah.. macam la ko kerabat diraja britain nak sebok kepochi sama.. hahhaha.. since monday tau aku berlatih royal waving.. hahahaha.. tetiba cm nak kawin ngn anak raja plk.. best okay dapat naik kereta kuda.. teruja aku nengoknye.. ape2 pon.. congratulation for both of u.. hopefully happily ever after.. =)
kelassssss la ada stamp macam ni.. agak2 time aku kawen ade x pos malaysia nak buat stamp mcm ni.. hahahaha.. ape gelak2... ko ado??? =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...