Friday, April 1, 2011

TGI Friday's with them

yesterday, pasukan tentera bergajah EO UPPICT gila gedik mau makan luar time lunch.. eh eh.. korang mesti pelik kan.. slalu org keroje pejabat ni mesti kua makan time lunch.. berbeza dengan kami, ari2 kami tapau makanan.. either kat cafe bawah, bawak bekal sendiri atau p kirim kat orang.. hahahahahha.. cam sedey je kan.. tapi kami berempat tetap bahagia bersama.. wakakakaka... bahagia katanya.. =p
tetiba kak ekin bersuara.. mengidam makan tony roma's katanya.. aihhhhhh.. gedik betol la kak ekin ni nak main2 mengidam makan western plak dah.. tp masalahnya tony romas tu non ado la kat putrajaya nih.. yang ada pon kat midvalley ke ade yang lagi dekat tp aku xtau?... hurmmm.. da la rehat sejam je.. setelah mengerah otak berfikir kami decide saje makan di TGI Friday's kat IOI mall puchong nun.. after dpt permission dr big bos utk kua awal setengah jam, weols pon p la berbondong2 bersama sambil naik kete baru... wiiiii.. sonok je bila dengar naik kete kak tini.. n lagi bertambah sonok bila dapat permission utk drive sendiri kete tu... wooooohoooooo.. mmg terbaik lah.. tenkiu kak.. sampai dorang kata "bagus pass suda ko bawa MPV" yeayyyy!! =p idong kembang2
sampai je sana.. menggelupur nak dapatkan seat yang paling kelasssssss.. hahaha.. xsedor diri masa xbape nak ade.. duduk je memana bilang kak jijah.. janji dapat makan.. kekekeke.. at that time kami mengorder.. aku makan key west whitefish n minum november sea breeze..
november sea breeze

key west whitefish dihidang bersama herb rice
kak tini with friday's cheeseburger
kak ekin with fish n' chips
kak jijah with south west mac & cheese
from left mocca latte, snickers treat, chocolate oreo mint crunch, tropical delight n strawberry parfait

*thanks to kak jiej for the lovely lunch..yummy!!!*

5 comments:

Cik Muda Sae said...

slurpppp....bile lak nak bawak kawan2 rumah neh......hukhukhuk!

Scha Ariff said...

terbaek la korang...nanti bwk la aku g sane lak..huhu.."teman sejati' kan,.?/!@#$%^&*_+ hehehe..

akmadablueberry said...

sae: bila2 pon bole..aku nak tolong bawak no hal la..janji ko banjer..hahahahha =p

scha: bole je nak g..teman sejati sudi je nak bawak..ko banje aku ON..wohooooo.. =p

ddlea said...

TGI IOI tak besh la... Rasa hampeh (dengan nada jeles!)

Cik Muda Sae said...

boleh je nak banjew..tp pki duit scha ..wakakaka~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...