Wednesday, May 4, 2011

DINOS ALIVE!! - Pusat Sains Negara Bukit Kiara

ngeh3.. cite da basi.. terperap dalam draf aku.. malas mau transfer gamba.. dats y entry xpublish2.. last few weeks aku ke pameran dinosour kat PSN bukit kiara.. lau aku, non ado la nak pameran gini.. stich kan penggemar mendealah macam ni.. so layan kan saje.. ngeh3.. as long as aku xkene drive.. ampun stich
aku rasa pameran ni ended already.. so korang yg xp tu jgn plk p terjah PSN sana.. memang ko xnmpk la mendealah ni sume.. tiket masuk adalah saploh hengget per adult.. lain price xtau coz aku adalah kategori adult... so xamik pot utk yg len.. ngeh3.. jgn mara aaaa... =p masuk2 harus melopong hanguih tengok ikan.. pastu ko cube la segala man nenek yg ado kat dalam tu.. sambil try2 tu baca la apa2 maklumat yg terpampang kat situ.. tambah ilmu kata ko.. not bad jg.. ade la bende2 yg interesting..
haiyakkkk.. ni gamba wa malas mau rotate n upload balik.. korang kasi teleng sikit la kapla tu.. xpon kasi pusing korang punya notebook or monitor.. bwekkk.. nmpak garang kan T-REX ni.. aku dgn vangga nya soh stich amik bola mau kasi masuk dalam molot dino.. nasib baik cpt2 sedar yg permainan ni adalah berbayar... =p lau x malu oiiii..
"mata ke mata, ke hati, hati ke hati" haahahhahahha... main tenung2 jeling2 mata juling sama incik t-rex.. dino kat situ adalah ikut saiz sebenar yg adik2.. pastu ada siap bunyi2.. terus aku feeling pelakon cite Jurassic Park.. hehehhe..
disamping ade bunyi2 mengerikan, dino ni gerak2 jugak.. korg jgn la expect dia bjalan2 satu PSN tu.. hehehe.. just gerak mulut sama ekor je.. hehehe...
ok.. yg ni plk pameran segala jenis dino.. kecik besa sume ade.. ada yg replika and ada juga rangka2.. layan kan saja la.. stich yg lebih teruja berbanding haku.. eh ke aku yg over?? bwekkk...
acam kiut plk kan dino ni.. kecik je.. macam bole buat binatang peliharaan.. cm comel plk aku tengah bagi makan kat dino.. kui3.. matik la lau nak bela.. sekali jenis makan org memang innalillah la aku.. =p
okay.. tutup suda PSN.. moh la kita pulang... aku sob2 sikit cz xdapat nak berjalan kat taman2 dia tu.. aku ada nmpk macam rumah hijau.. hidupan aqua.. yg paling sob2 skali adalah xdpt nak menjenguk kedai sebinier dia tu.. huaaaaaaa... =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...