Thursday, May 5, 2011

HOMEDEC 2011

haaaa.. sape yg tau adanya HOMEDEC 2011 ini?? angkat tangan!!!! hehehe.. aku rase sume org tau.. aku je yang ketinggalan.. sbb aku p last day.. huahuahuahua.. isnin tu ari kan public holiday.. so since family aku berkunjung kesini, harus la bjalan2.. xkn nk dok umah je kan.. mari lah kita ke KLCC.. homedec ni wat kat convention centre.. bukan kat suria ye.. hehehe.. sume g kecuali ayah aku.. malas katanya..
 adam haikal terpaksa dianakkangarookan kerana stroller dia tinggal kat kampung.. sapa mangsa jd kangaroo?? harus saja papa nya.. kesian haikal cz time ni dia kene demam campak.. campak2 pon bjalan hokey.. nasib baik dia ok je.. xde moody2.. melilau je mata dia tgk lampu2 n org ramai..
aku soh mak ngn adik aku je interframe sini.. last2 ini family pon sibuk juga.. xpela.. bukan slalu mereka sekeluarga boleh bersama.. yelakan.. haikal kan duduk kampung.. seminggu skali je dpt jumpa mama.. lain2 ari sila ko duduk sama nenek sana.. hehehe
apa saja yg berkaitan dgn umah ada di homedec.. teruja okay.. landskap dia sume cool2.. gilak la.. seronok lau  dpt umah2 yg full deco cm ni... baru kelasssss...
jalan2 lagi nmpk pool.. adoiiiiiii.. sejak mak ayah aku build umah lg aku dok sok sek sok sek nak ada pool.. tp belum kesampaian.. aku xde duit lorhhh nak kasi buat pool kat kampung.. tp aku try jg sebok2 nak tnya kat salesman tu.. hahaha.. xpe2.. xsalah lau berangan.. mana tau esok lusa tercapai.. kan kan kan.. pic kat atas ni adalah pool jenis fiber glass.. so dia da buat siap2 kat kilang ikot ukuran yg ko nak.. then kerja2 korek tanah, piping, sistem sume dia pasang.. ko bayo je.. sume siap.. finishing skali.. utk di homedec dorg bg special offer.. RM45,000 full pakage.. sume siap dalam masa 5 hari.. siap bagi free bubblejet sama lampu pool.. mmg cool la.. tp walau special offer sekalipun aku tatap xmampu.. mana dek nak cekau duit..
yg plak lg simple.. tp bukan la pool fiber glass.. yg ni pool jenis buat.. haa.. lau xpaham buat2 paham je.. filtering sistem utk pool ni dia xmacam yg td.. yg ni lg simple.. sebab nya dia punya filter dia tepek kat tepi pool.. haaa.. lg senang mau maintain.. cuci macam ko cuci bekas vacum je.. haaa.. kelasss kan.. yg ni plk harga nya RM50,000 utk 8x4 punya saiz.. hurmmm.. best jugak.. tp still ongkos nya yg xbest.. wakakaka..
ade satu lg pool tp kat cam akak aku.. tu pon cm best tp mahal.. huhuhu.. jalan2 lg nmpk katil plk.. bnyk2 katil aku paling suka yg ni.. cute kan bentuk bulat.. memang xbangun p keje la lau dpt katil cmni.. hehehe.. mahal okay.. tengok saje la yg termampu.. kat dunlopillow kot xsalah aku.. dia wat offer beli tilam percuma tv led 46 inch.. gila la.. sekali aku tgk harga tilam.. terus gulp!!! =p
boring suda tunggu mak ngn akk aku, kami ke booth cat seamaster.. sebok isi form utk dapatkan notebook free.. adam haikal dpt keychain.. bile aku minta dia kata for children.. ngeh3.. sedih.. abes aku paksa mak akk aku isi form utk amik notebook cute2 tu.. last2 org tu offer main game dia.. lau dpt 300 mark dapat bear ben-ben yg beso dr keychain adam.. semangat!!! last2 aku dpt 225 mark je.. org tu tatap bg gift, tp dapat keychain saje.. adam haikal n papa nya main dpt 300 mark ohhh!!! haikal saja y dpt bear tu.. im so happy..
apa yg aku beli disana?? non ado!! mak aku je yg membeli.. dia beli wallpaper utk umah kami.. aku xamik port sgt.. bio mereka je pilih.. hehehehe.. aku dok meroyan main game.. hahahaha.. ape2 pon aku tunggu HOMEDEC 2012!! bile eh?? =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...