Wednesday, May 4, 2011

Jimba2 Genting Highland

ni juga cerita lama tp aku tatap nk kepochi sini.. hehe.. first of all, aku nak ucapkan tahniah buat stich's fren yg baru men kawen2 last two weeks.. congratulation to khairul & aini.. selamat pengantin baru.. semoga jodoh berkekalan dunia dan akhirat... so after that wed, weols go jimba2 di genting highland.. yeay!!
sampai2 je sana.. aku terus jd konpius.. apakah motip aku nk p sini.. xkan kot nk p main2 segala bagai mainan tu.. eh xado okay.. xkoser mokcik nk bermain2 kerana tatkala itu petang suda.. and one more thing, aku adalah pakai baju short sleeve yg nipis, xbawak shawl and pakai selipar.. hai.. lengkap lorhhh penderitaan ketika itu.. sejuk.. kat sana ujan.. last2 jalan2 saja sambil tengok2.. huhuhu
stich pula adalah xabes2 mensnap pic.. nape? i cantik ea.. ngeh3.. matik la asik nk puji diri sendiri.. =p layan kan je.. lgpon aku mmg suka bergambar..
sambil berjalan2 melihat2.. tetiba kat stage ada org buat tiger show.. wakakaka.. ada persembahan tarian.. gile ko sexy mexy dancer tu sume.. membooolatt saje mata aku negok nye.. hehehhe.. memang kelasssss ko maria..
lelaki itu kacak.. hehehe
memang elastik la badan pompuan ni macam badan haku... =p
tarian hindustan.. tp dancer suma omputihh je aku nengok..

3 comments:

snsyuhada said...

AKMA TAK MEN GAME KE??...KE JUST DATING JE..HEHE

ddlea said...

La..awat tak cakp ko gi sana...kalau tak mesti dapat layanan istimewa... Ko bukan tak taw lim goh tong tu pak sedara belah mak punya jiran punya biras punya adik angkat...Kamceng ngan akak tuuuu

Lain kali kasi taw ok....

akmadablueberry said...

syu: xmain pon..jalan2 saje..hehehe

layanan istimewa?? lau btol la kamceng sama itu lim goh tong, kompem kema dpt layanan istemewa kat kubor die..hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...