Monday, May 23, 2011

my stich birthday treat

seperti yang telah dijanjikan, ke sunway la kita.. ekceli aku je pon yg kepochi sgt nak makan sini.. tp bile suggest wat birthday treat die kat sini, die ok sajek.. fuhhhh.. lega cz hutang nak banjer p steamboat cyberjaya terhapus dgn sendirinya.. kekekeke keji ok.. steamboat pilihan adalah Flaming Steamboat, Bandar Sunway..
before g aku gigih ok xmakan tengahari.. gila kental.. breakfast saje aku amik.. nebes kot nanti xde kekuatan nak makan dgn banyak nya.. hehehe.. ade hati lg tu nak makan banyak walhal kapasiti kecik.. agagaga.. sampai je sana incik perkerja bawa ke meja kosong di tingkat 2.. mula2 sentap dpt tingkat atas cz aku tengok kat bawah cm lagi bnyk pilihan.. tamak x? hehehe.. sebenarnya sama je atas ngn bawah.. peti ais die tu je yg lain saiz.. ngeh3..
sit yg incik pekerja tu bagi memang kelasss la cz sebelah je ngan makanan.. dpan belakang kanan sume dipenuhi dgn makanan yg bakal dimakan.. 1st sekali aku makan biskut nini cokelat celup + mashmallow campur coklat... fulamakkk.. lazat gila la beb.. sampai 2 piring aku makan.. agagagaga.. ada lebih dari 100 pilihan seefood mahupon mendealah fish cake fish cake tu.. huhuhu..
kemengahan yang teramat sgt wpon aku bru makan sekali round.. len kali dtg bw eno la senang.. hahahaha.. macam2 air ada disediakan.. soft drink hot drink n macam2 lg.. pilih je mane ko suka.. last skali aku makan segala jenis binatang bercengkerang.. hak3.. kupang, scallop n lala.. berserta berjenis sotong.. tu pon xabes.. satu je aku suka tpt ni.. sume bende bole refill.. ngeh3.. bak kata pepatah kedai tu.. "all u can eat".. makan la selagi boleh.. eh jgn lupa one thing.. korang hanya diberi masa 2 jam untuk menjamu selera.. ada timing uols.. hehehe..
 
memang sgt la kenyang dat day.. stich pon da sampai xbleh nak duduk dgn betul.. hak3.. hehehe.. ok nak cite pasal price.. RM23.80++ perperson.. so lau korang makan 2 orang adalah RM50.. murah kan.. so p la makan kat sana.. best best!! xlupa juga korang kan dapat voucher ohh nanti.. ok la.. selamat mencuba!!! =p

3 comments:

fyezah hasbullah said...

owh sedapnya makanan .. nak jugak .. heee :)

Rash said...

Salam~

mcm steamboat Johnny's tp buffet ek? ker lg sedap?

akmadablueberry said...

fyezah: try la makan sana..sedap.. nyum3

rash: lagi kelasss dr johnny..kema xsuka sgt johnny..kat flaming ni lagi sedap..ade lebih 10 jenis sos disediakan.. yeay!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...