Thursday, May 5, 2011

TGI Friday's Part II with Tulip Dancing

adoiii.. sikit punya melambak draf kat dalam list lom publish.. sengal2 tangan aku nak manaip.. korg jgn shock plk aku keje nye publish je.. semak ok tgk bnyk2 draf yg xsiap.. meh aku kasi siap.. ni xtau bile kejadian la.. aku sma sha si tulip dancing decide mau ke ioi mall.. one of the reason adalah mau mencari brg berkat.. as long as peruntukan blum dpat.. survey saja la.. afta work kami p sana.. tgk snan tgk sini.. lain dicari lain dibeli.. ngeh2.. itulah kami.. memang slalu begitu.. puas berjalan perut plk lapa.. tetiba perut terasa nak makan TGI.. hurmm.. once in a blue moon la bak kata kak jijah.. rabak la purse aku lau ari2 nak makan sana.. lain la lau cik tassukecoklet.. slalu dpt makan sini.. *jeles ohh kak.. ngeh3*
layan je la.. cik tulip pon ok je bile ajak makan sana.. hehehe.. menu aku pada kali ini ialah blakened chiken alfredo.. hurmmm.. lazat2.. but cheese dia mmg menghaik punya bnyak.. tekak melayu aku ni xblh la cheese melampau tahap melimpah.. sure muak sikit2...
minum aku pilih strawberry suprise.. air ni memang lazat.. xmasam macam november sea breeze.. cik tulip minum san francisco.. macam air sabun bilangnya.. hahaha.. macam2 komplain dr kami yg bukan ari2 makan TGI.. kekekkee.. alfelikun la sikit...
cik tulip punya main course adalah chiken with pepers and mushrooms + herb rice.. not bad la rasa dia.. macam nasi arab sikit2.. apptizer kami choose stuffed mushrooms.. ala yg tgh wat promo tu.. rm10.90++.. len kali teringin nak cuba menu yg len.. jap2, kasi tgk wallet dlu.. ngeh3.. selamat menjamu selera... =) 

3 comments:

lady mOrgana said...

org blanje la kems...
heheh..~
lau ikot poket daku ni..mmg kOpak aw??hahaha..~

Scha Ariff said...

bersyukut ape yg ade... dari tak dapat langsung kan.. =) peace!!

Scha Ariff said...

bersyukut ape yg ade... dari tak dapat langsung kan.. =) peace!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...