Wednesday, May 25, 2011

wow!! its pirates ship -pirates of the carribean-

last week aku ke midvalley.. itupon stich punya idea.. tujuan nya hanya satu iaitu nak tgk kapal lanun pirates og the carribean.. layan kan saje.. g on da spot so pony jr adalah xbawa.. huhuhu.. touching btol.. tp xpe.. hp samsung ku sedia membantu.. ngeh3... aku adalah lebih excited dr stich oleh itu gamba aku saje y bnyk.. agagaga..
cantik juga la pameran kapal tu..  bolen tahan besa la.. utk makluman sume, kapal ini adalah di centre court midvalley.. =) sesape yg meroyan dgn cite ni seperti cik tassukecoklat tu.. sila la berkunjung kesana sambil amik gamba sampai tergolek.. ngeh3..
gigih bergamba walaupon orang kemain ramai
sangat bersungguh stich mendapatkan angle terbaikk supaya gamba kelihatan seperti xde org.. =)
orang memang serius ramai.. emo je haku.. nak posing ala2 model tyra banks pon xdapek..
ni la diamond2 segala mak nenek harta karun pirate yg dipertontonkan..  

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...