Wednesday, May 25, 2011

yeay miki suda ada baju!!

disebabkan membeli miki scr on9 xde la baju nya.. baju ada jual, but mummy miki non ado la nak membeli di apple store sana.. mahal ohhh!! tp mummy miki suda berjanji nak mencari baju baru buat miki.. so last week ke low yat la kita ditemani daddy miki.. huahuahua.. sudah ku jelajah satu low yat itu and we found dis.. yeay!! merah kata ko!! =p
niat di hati mau beli kaler pink.. "awok nak pink" hahaha.. but setelah ku fikir2 timbang2, kaler pink tu pada firasat aku akan kotor dikemudian hari.. so decide saje beli yg merah.. lau ikot stich sume pon warna hitam.. aihhh.. xbekonan den.. da la miki tu itam.. lg nak pakai itam.. namo namo.. tak lupa juga ku belikan masker buat miki.. hahaha.. kang tercalar plk muka miki aku tu lau xde protection.. kita grab satu screen protector utk miki.. tp idok le anti finger print..  screen protector utk iPad II adalah xbnyk pilihan + mahal.. bg aku ler.. kui3.. beli saje la yg murah dlu.. sory la miki.. mummy miki lom gaji la.. nanti raya kita beli baju baru okay.. hik3.. now, idok la bogel iPad aku nuh.. comel suda.. =)
 

3 comments:

lady mOrgana said...

cantek mmg cantek..tp cOmOt...penuh gan cap jari...ni lau masuk CSI senang je nak jumpe pembunuh miki...keh keh keh

akmadablueberry said...

ngeh3...duit tarakk mau beli anti finger print punye.. =p

Scha Ariff said...

sabar yea miki..tggu raya sempurna la ko..mama n papa ko tgh kumpul duit utk raya...huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...