Monday, June 13, 2011

3 days to go

yeah!! 3 ari lgi tiba la saat tu.. tp aku pon xsure aku ni da ready fizikal & mental atau x.. huhu.. mcm nak p perang.. 1st time ni.. tah mcm mane la nasib aku.. ngeh3..

luguage xbli lg, baju xkemas lg, flight pon blom fully settle.. fuhhhhh.... lagi 3ari je ni... sempat ke? sape nk anta aku? sape nk pick aku? ayooo.. sume ni aku kene pk dlm masa kurang dr 72 jam.. huhu..
aku mmg xsaba nak meninggalkan putrajaya.. wpon kawasan nya besa tp rasa mcm xley nak bnafas.. nak release kan kpla otak aku yg bserabut dgn bnde2 yg aku pon xtau nape aku nak pk lebih2.. padahal its not my prob.. hopefully after aku balik sini otak aku akan lebih rilex.. serabut ok skrg ni.. tah ape2 tah.. malas aku nak layan nok..

anyway, everybody wish me luck k... =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...