Wednesday, June 1, 2011

the body shop sale

camne weekend lepas?? seronok x meng'grab'2 di body shop?? heaven rite? last week tatkala jenjalan jimba2 di body shop midV tetiba ternampak ramai sgt orang berpusu2 nak masuk.. hurmmmm.. mesti dorang wat sale ni.. aku pon mau kepochi sama.. kita seret skali stich masuk.. agagaggaa.. fuhhhyooo.. sale up to 70% uols.. sape xmau?? mau mau mau la jawab nya.. da la kedai BS tu kecik.. orang nya masyallah.. ramai sesangat.. tetiba satu SA ni tanya.. "miss, u ni maybankard holder ke? opkos i am!!" then SA tu inform yang maybankard holder akan dapat additional 10% diskaun.. ya ampun ya ampun ya ampun.. terus kaching3.. =p
dalam pada mata berpinar2 dok tengok shower gel, aku terpaksa membeli secara berhemah.. lau nak ikot aku sume pon aku nak beli.. tp bila pk pasal Sabah & Bandung, terus tettttttttt.. SILA BERJIMAT.. ngeh3.. tp aku tetapkan hati mau grab satu shower gel.. b4 dis segala mak nenek shower gel yg ada nama berry berry tu aku try.. siap ada yg lom abes lg.. sayang ohh kat shower gel ni.. bau dia rasa macam nak makan.. hik3.. lau BS ni aku prefer bende2 yg bawak mandi.. hehehe.. coz bau nya yg lazat buat hati tertawan..
shower gel yang terpilih pada kali ni adalah perasa MANGO.. lazatt je.. tibe2 ingt HARUMANIS.. ngeh3.. kali ni terbaikk punya diskaun coz dapat yg 400ml instead of yang 250ml punya.. heaven mandi pas ni.. selain tu, aku grab shower sponge.. gile ko.. mende tu tinggal bape hengget je.. rugi plk xbeli bnyk2.. bole simpan.. esk nya bawa cik tulip plk p BS Alamanda.. feeling2 ada diskaun kebooomm.. xperasan plk yg sale tu just 3ari je.. sian cik tulip.. tu pon masih ada sale hokey.. till 12 june 2011.. so kita grab lagi satu body butter.. so sape2 yg berminat p la lari ke BS ya.. =)

*picca kredit to google*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...