Thursday, June 9, 2011

Karnival Sukan BPPA BERKAT 2011 - indoor -

sejak bebrapa minggu ni aku adalah membizi tatkala lepas keje and jumaat coz join sukan2 indoor yang dianjurkan oleh kelab BERKAT kat opis aku ni.. lau aku xmain pon aku tolong kak jijah utk handle sukan2 ni.. pertandingan indoor ni adalah perlawanan antara rumah sukan.. tahun ni aku dapat rumah KUNING.. layan je la.. cume aku sedikit sedih coz orang2 nya dah berlainan.. b4 dis aku rumah MERAH.. memang seronok abis la sebab ahli2 rumah sukan aku tu sgt2 bersemangat kesukanan.. tp demi rumah sukan KUNING aku gagahkan juga la join sukan2 yang aku reti..n finally dapat la dua hadiah.. yeay suka dapat hadiah... ngeh3.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...