Tuesday, June 7, 2011

Kasih Yang Suci by Meen Zulaikha

gara2 aku da meroyan tgk drama bersiri Nora Elena kat tv 3 tu aku sebok la nak mencari novel die.. novel ni author dia Meen Zulaikha.. kat mph n popular sume pon sold out.. sume pon tgu order tp xtau bila sampai.. mencik... tsk tsk tsk.. time aku kat MPH MidV, aku tnya la SA kat situ.. die kata sume branch kat kL ni sold out.. just kat shah alam je.. tu pon limited.. aku reti plk nak redah p shah alam tu without driver ke pak supir aku yg cute2 tu.. agaggaga.. sentapatimaknak.. aku nak juga baca novel tu coz nak tau lebih details dr apa yg aku tgk kat tv.. dlu aku x ikot pon cite ni.. bile da suka, gigih la tgk kat tonton sampai ber gig2 quota P14G aku abes.. dah tu mana nak cari lagi?? aku lau da nama NAK aku memang cari sampai dapat.. gigih la aku menelepon bookstore2 semata2 mau ni novel.. memang im lucky on dat day coz tinot call Popular Book Store branch Tesco Mergong Alor Star dorang still ada lg 3 kot xsilap aku.. apa lagi.. tinot segera wat reservation.. tenkiu my darling sis.. ngeh3.. lebiu la.. so this monday tinot delivery pada aku.. yeay!! finally i got it.. xsaba nak baca.. i luv u seth... eceh tetiba... =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...