Friday, June 24, 2011

My Kota Kinabalu Trip - Day 2 (Part I)

on the second day, ada urusan di Jabatan Imigresen, Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Negeri Sabah.. so kesana la kita.. da macam rasa dok kat Kompleks E la plk..
ni tempat baru aku rasa. thats why la cantik ala2 kat Putrajaya.. kat sini, ko da selesai isi borang baru dapat amik nombor giliran.. huhu.. ingatkan boleh lagi cepat if dapat amik nombor awal2.. tp non ado.. xdapek yo..
 tatkala itu agak ramai juga la orang.. tp as long as kaunter yang dibuka banyak xkisah la kan.. tp aku hangin la jgk coz kata je1 jam siap.. tp berejam okay aku tunggu.. nyampah..
disebabkan nak menunggu lama mak aiii aku jimba2 la dlu sekitar kompleks.. snap sana sini.. pas tu ke cafe la kita.. lapa hokey.. xmakan lagik ni!!
 
 aku memang jatoh chenta sama itu kuih.. lazat ohhhhh.. bak kata my tourist guide, tu char kuey.. lau kat semenanjung terutamanya di kampung aku, char kuey ni makan ngn sambal.. yg cam ala2 sambal popia tu.. tp kat sabah, dalam char kuey tu dia letak butter ngn kaya kot.. sedap gilerrr la.. rasa nak makan sume.. ngeh3..

will update next entry My Kota Kinabalu Trip - Day 2 (Part II) soon..........

2 comments:

ddlea said...

mini putrajaya @ kk...

Sib baik penah sampai...kalau tak jeles neh

akmadablueberry said...

hehehehehe...bru nak kasi jeles akak.. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...