Sunday, June 26, 2011

My Kota Kinabalu Trip - Day 2 (Part II)

perjalanan diteruskan ke Universiti Malaysia Sabah (UMS).. perancangan awal adalah mau ke Aquarium & Marine Museum.. tp sampai je kat sana museum adalah tutup.. hampa akak nak.. kita berjalan2 saja la disekitar UMS itu.. non ado la dapek p museum..
tiba satu tpt tu ada jeti.. tp xley nk berjalan disepanjang jeti tu.. tutup ko.. xkan nak memanjat pagar plk.. kang ade yg kene tembak plk.. ngeh3.. tp kat situ mcm terbaik je lau berphotoshooting.. gamba mmg cool la.. tp aku tepek yg plg xbest.. hahahha.. bole mcm tu?? =p
next stop kita ke 1Borneo.. tah dari tahun lps aku dok teringin nk p.. tahapeape.. siap nak tgk movie lg kat sini.. mall baru kata.. harus2 la nk p.. huhuhu.. tp kat sini akak sentap coz ada satu kejadian .. uwaaaaa... menci.. xdapat nak tgk movie coz kesuntukan masa.. bnyk tempat lain yg masih belom dikunjungi.. so harus rushh rushh n rushhh..
 ni bus kat KK.. yg van pon ada hokey.. hehehhe..
 
 then at night kita ke Jesselton Point Waterfront (pic diatas dicapture waktu siang).. bersantai ditepi jeti sambil menghilangkan penat berjalan sambil minum2.. =) plutjuz memang terbaikkkkk... plutjuz a.k.a fruit juice... =p
 
 lau nak p island2 ke Labuan ke boleh la naik dari sini..
last stop on the 2nd day ni ke Pasar Tamu Kampung Air.. kat tamu ni ko toleh kiri ko toleh kanan pearl je semedang.. lip lap lip lap memang xley tahan.. murah2 lagi.. tp aku xbeli apa pon disini coz my tourist guide bilang pearl kita akan beli kat tempat lain.. 

will update next entry My Kota Kinabalu Trip Day 3 soon....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...