Tuesday, June 28, 2011

My Kota Kinabalu Trip - Day 3 (Part II)

after kita berjimba2 di Kinabalu Park, terus saja ke Kundasang War Memorial.. ni tpt2 sejarah la.. layan saje.. bgambar itu penting.. =)
tatkala berada disini, orang adalah ramai okay.. ada 6 bus PLKN stop kat sini.. mybe dorang jalan2 kot.. thats why la gamba kurang menarik.. aku nak shoot sini ade budak.. nak shoot sini lgi ramai budak... aihhh lalala.. kacau betol.. =p
pas suda abes pusing2 Kundasang War Memorial ni, perjalanan diteruskan ke Poring Hot Spring.. ayuh berendam ari panas.. hehhe.. sikit punya payah nak cari jalan p sini.. naseb baik my tourist guide ni terer.. lau x sampai ke sudah xjumpa.. huhu
apa2 snap dlu.. =)
pic kat atas ni adalah tpt air panas y memang btol2 panas.. xbley mandi sini.. tp lau rasa2 nak putih cepat sila la menyelam disana.. hehehe.. tp aku adalah degil.. nak juga rasa kepanasan air tu.. toleh kiri kanan.. agak2 xde orang aku celup sikit jari aku tu.. kompem mmg panas gile.. fuhhhhhhh...
disebabkan keadaan yg tidak mengizinkan aku celup kaki je la.. kat sini ada tempat utk rendam kaki sahaja.. sambil menunggu yg len bermandi manda didalam kolam yg secoet tu, kita jalan2 la sekitar hot spring ni.. bila tgk tpt rendam kaki ni xde org, aku singgah la.. feeling spa jap.. hehehe
will update next entry My Kota Kinabalu Trip - Day 4 soon.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...