Saturday, July 23, 2011

Monte Carlo

last wed ak p tgk monte carlo coz sentap xdpt tgk harry potter.. huhuhuhu.. nmpak nye next week gak la bru dpt tgk.. kn stich kn? agagaggaa..
monte carlo ni pon msuk dalam list aku  punya movie.. tgk thriller die cm best n lawak je.. teryata.. MEMANG!! best la.. romantic comedy.. hehehhe
cite ni pasal 3 orang gegirl dr texas yg nak p bercuti ke paris.. grace emma ngn meg.. tgk pada promo percutian dorg ke paris mmg vasssssss.. skali pg mmg horrible.. indah khabar dr rupa..
nak dijadikan cite, masa dorg melawat eiffel tower dorg ni tertinggal bus.. menggelupur kejar pon still tetringgal lagi.. lawak je.. yg si emma tu dgn heel 4inci die tu blari.. tambah plk dia gayat.. hehehhe..
pastu dorg dlm nk kejar tu berteduh la kat satu lobi hotel ni sbb hujan.. ttbe masa kat toilet emma ngn meg jumpa cordelia.. artis la gamak nya.. muka sebijik sejibon ngn grace.. perwatakan je lain.. cordelia ni british.. belagak nak mampos.. while grace sgt la sweet.. tah cam ne so cordelia ni ngamok blah la.. ttbe grace kua si staff hotel pon tnmpk.. so mg ingt si grace ni cordelia la kan..
pas tu terus blagak jd cordelia sbb nak tompang tido kat situ.. ingt nak blah lps ujan.. skali ttdo smpai la esoknya.. punya la tkejut gila. time dorg nak blah ttbe ade limo kata dorg ni di schedule kan ke monte carlo.. what???? dorg ni pon no choice ikot la.. mmg giler babeng la p follow schedule cordelia tu.. mmg mengundang la kan... pelbagai aksi menarik after tu.. sume pon meet perfect man utk dorg.. saksikan lah monte carlo utk mengetahui apa yg tjadi bila dorg sampai sana.. hehehehe... selamat menonton.. =)
tunggang kuda mmg pandai.. part nk main polo tu yg...... alahaiiiiii... =p
 si kacak owen.. emma punya bf.
ni la Cordellia Winthrop-Scoot.. belagak gila hokey!!!
grace ngn prince charming nya Theo.. sweet je dia ckp british.. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...