Saturday, July 23, 2011

Putrajaya Floria 2011 - Part II

last day floria kat putrajaya ahad lepas dapat gak aku bawak mak aku dtg.. da lama da mak aku dok sok sek sok sek nak p cameron highland.. mak aku ni pecinta bunga n alam semulajadi... sgt2 obses dgn benda yg bernama bunga.. tp lom berkesempatan nk ke cameron.. just few weeks ago je dpt bawak dia p genting.. tu pon tempat yg xbnyk bunga.. mak aku xbape nak  teruja..
smpai je tapak jualan bunga.. mak aku terus menggelabah nak pilih mana satu pon xtau da.. hehehe.. sgt happy tgk dia.. sana pegang sini pegang.. sume bunga lau boleh nak dibelinya.. selama kat floria tu mak aku jalan tpt jual bunga je.. lain tempat xtgk da.. agagga... akhir nya dapat gak mak aku 8 pasu bunga utk dibawa pulang ke johor.. semangat hokey.. layan la gamba tatkala kami sekeluarga berada disana..
orkid orkid.. =)
buy 2 free 1.. 3 pasu mak aku angkut bawak balik..
pelbagai jenis bunga..
bunga yg sma ngn mak aku beli tp kat sini mahal sikit..
bunga cam ni la buat mak aku meroyan.. =p
adam haikal pon sebok gak ikot nenek beli bunga..
rose la tema Floria Putrajaya 2011

2 comments:

Scha Ariff said...

adam haikal tue ternganga nenek nyer sibuk pilih bunga..teruja...huhu..

akmadablueberry said...

ya btol.. tahu xmengapa..aagaggaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...