Thursday, September 15, 2011

Adam Haikal 1st Birthday!!

yeay!! da besa da anak sedara aku ni a.k.a BUDAK ATAM!! pejam celik pajam celik setahun da dia.. raya last year masih dalam pantang budak nih.. umur haikal genap satu tahun pada 23 Ogos 2011 yang lalu.. disebabkan birthday dia jatuh bulan ramadhan, so non ado la celeb nye.. just mak aku buat pulut kuning sedekah kat org kampung.. 
utk celebration birthday haikal, mama papa dia decide buat masa hari raya since papa haikal punya birthday on 30 Ogos 2011.. dekat2 je kan.. so sambut sama2.. 
aihhhhh geram haku kat haikal ni.. lilin tu dia dok tengok pas sudah.. xjugak dia tiup2.. maybe dia pelik kot tgk lilin tu.. haikal ni kan jakun sikit lau tgk lampu.. so dia hang kejap tgk lilin.. sudah nya papa dia la tlg tiupkan.. tp haikal gud boy coz x merayap tgn dia nk pegang kek tu..
masa nk potong kek juga gud boy n xgedik ek ok ek ok.. syabas mera beta.. mata nk membooolat je tgk kek tu.. mkn nye xde pon bnyk... kui3.. haikal skrg kurang minum susu.. kenapa nak oiiii.. xsedap ke susu mama beli tuh??
hopefully haikal membesar dengan sihat dan cergas di bawah jagaan nenek ya.. cepat2 jalan.. sungguh malas kaki kamooo ya nak bertatih.. jenuh aunty2 nak ajar.. tp bab merangkak & mengesot kamoo mmg no.1.. kemain nak laju.. smpai naik bkarat lutut tu.. hehehe.. ape2 pon anak aunty mmg comel.. agagagga.. =p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...