Tuesday, October 18, 2011

Al Hijab

niat dihati mau redeem tiker pree kat GSC.. tp idok le semalam.. ttbe incik stich mau p so ke ioi la kita.. aku pk2 nak tgk real steel but tu kan cite baru so aku rasa non ado la asterik ituh! so smpai ioi aku ingat nak nengok al-hijab.. asterik but petang la.. adehhh.. meratap... hampa.. dok jap smbil layan iPad ttbe ado wifi n zassssss terus pk buy 1 free 1 tiket via maxis paypal.. klik klik klik bayo.. ttbe tpk.. ehhh cite ape aku pilih td? al-hijab??? hah!! al-hijab?? aku tengok triller dia, pastu otomatik terus nebes takot n meroyan.. mmg serius xberani.. tp da beli??
masuk hall terus ckp sama incik stich, JOM BALIK.. mmg non ado la balik kan.. tgu situ smpai keras.. huk2.. cite die buhsan sikit.. tp part antu kua tu yg aku xbleh bla.. takot ok.. nengok pon sipi2 ni.. tgk disebalik shawl.. boleh?? 
cite die pasal si rafael ni dpt tawaran belakon.. cite antu.. tp die xtakot hantu.. cmno?? producer soh layan cite antu bnyk2 but rafael ni mmg non ado nakut nye.. gigih smpai p flat usang dgn harapan boleh tgk hantu scr live.. tp hampa juga.. rafael ni nak bagi y terbaik utk pilem tu.. thats y la die nk feeling jmpa antu.. last2 gf die cite psl hijab.. apabila hijab seseorang tu terbuka, maka nampaklah segala mcm bnde yg xboleh dilihat dgn mata kasar..
terus excited mamat tuh!! ttbe kol 3am ada sms masok.. ada address.. esk rafael terus p coz nak tau sapa yg hantar.. last2 jmpa mak itam.. mak itam ni bw rafael p test buka hijab.. masa nampak kali pertama  dia ok.. nenek kebayan.. pas nmpk 2nd 3rd.. terus mengucap ngucap ko.. then mak itam minta izin kat rafael utk tutup balik but rafael xmo.. mak itam pesan.. hijab dia tu hanya mak itam saja y boleh tutup.. org lain xkan bole tolong die.. tp rafael degil.. pas dia balik dr umah mak itam terus mcm2 kejadian jd kat dia..
so apa terjadi pd rafael?? dpt kah dia tutup hijab die semula? berkesan kah teknik lakonan rafael dlm pilem yg ditawarkan tu?? p cari jawapan sndri.. okbai!!

2 comments:

ddlea said...

Org ckp real steel la terbaek. Ko plak pi nengok hijab nie...memang penyokong pelem melayu sungguh...

akmadablueberry said...

oitt kak..mmg nk tgk real steel..tp semedang penuh..letih mak..tu mgu dpn bru aku hapdate..agagagaga..=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...