Wednesday, October 5, 2011

bihun goreng singapore


hehe.. nk kepochi jgk tu.. ekceli aku bukan la expert bab2 msk2 ni.. yg pling aku expert adalah msk air.. haha.. boleh mcm tu?? kui3.. dsbbkan sifu masak aku kuar outstation, maka hilang punca la bab masak memasak ni.. ak nebes ok lau without parental guidance ni.. PG25 ok!! agagaga.. so smlm aku konon2 nak test la buat bihun goreng sndri.. *sila jgn gelak kat aku sbb kecoh setakat masak bihun goreng* aku rasa ni pencapaian membanggakan ok.. haha.. aku google2 kat tenet jmpa resepi ni.. tp aku malas la nk tempek sini coz korang sume mst lbh expert dr aku kan.. *sentappp* skali bila da siap not bad jgk la rasa dia.. siap serve ngan cili potong lg + kicap cair.. fuhyoo, mcm mkn kat madam lim plk.. hik3.. nanti nk msk lg bg org lain test.. nak try smpai sedap lazat n berkhasiat.. haha.. tinggi betol cita2 ak.. bak kata mak, xpandai xpe janji rajin mcuba.. nanti lama2 jd pandai..

Pesanan incik stich: "Belajarlah Dari Kesilapan".. Baikkkkk..

- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

JieJ said...

pesanan incik stitch tu ada makna wei...rasanya tak lama lagi kot..

akmadablueberry said...

yeke?amin..mudah2an masin la mulut ko kak..

shriza said...

boto2.....amin

Cik Muda Sae said...

sedap2...

terbukti.. <---ayat bodek...hihihi~

tulipdancing said...

wah..jauh mari..singapore tue..huhu..alhamdulillah..pandai suda ko masak...bagus la..try again okey..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...