Friday, October 7, 2011

Fright Night

last wed aku layan cite ni.. ekceli mau tengok libas.. tp ada plk yg menyarankan tengok cite ni dlu coz takot da abes tayang.. ok fine.. xkisah la.. janji tiket buy 1 free 1.. hehehe.. tu yg lebih excited.. *ttbe teringat tiket free utk birthday lom redeem* ok settle mukadimah.. hahaha
cite ni pasal vampire.. jiran kepada charlie ni vampire.. so charlie ni xpasan mula2.. kawan school dia ada perasan yg ada kawan dorang yg ilang.. tp charlie xpercaya.. once kawan charlie ni ajak p cari kawan dia yg ilang tu ttbe vampire dtg amam kawan charlie.. start dr situ dia pcaya yg jiran dia vampire lps tgk bukti2 yg kawan dia kumpul.. jerry ni mcm nk dok ngorat dia.. tu yg charlie takot.. takot mak dia kene mam jgk.. heheh
charlie ni xtau cm ne nk bunuh vampire a.k.a jerry ni.. yg dia tau pki salib je la nk pretend diri dr kene gigit.. so charlie p jmpe sorg artis ni.. dia ni ada buat rancangan tv mcm magik2 la.. lbh kurg cmtu.. then artis ni pon xcaya.. tp lama2 jerry tu dtg serang, bru artis tu caya.. haaaa.. takot ko.. then, dorg sama2 la bunuh jerry tu dgn sume peralatan yg artis tu kumpul.. air suci la.. paku la mcm2 la lg.. lau nak tau cmne jerry mati, p tengok sndri.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...