Thursday, October 27, 2011

money changer

plan menyurvey money changer semalam adalah non ado.. ni semua gara2 selipar ku y koyak itu.. gile ko nak jalan2 survey2 ngn selipar koyak?? kang ade jugak yg jalan kaki ayam.. disebabkan itu plan bertukar ke OU.. carik selipar wey.. tp bukan itu sj.. adik incik stich jg mau cari kasot.. so bukan salah aku la kan.. *alasan* 

acik ni xtau nak p tuko duit kat ne? money changer mmg la bersepah.. tp acik ko ni kan kedek.. so harus nak cari yg boleh menawarkan rate yang plg rendah spy duit aku jd lebih berganda2.. ngeh3.. kate nak p bjimba.. kan... harus la bijak..

so sape2 tau money changer yg best2, korang p kepochi kat comment box aku eh.. ko xkesian ke kat akk ko ni gagau nak cari money changer y terbaikkk.. kesian kan.. lau da tau kesian p la penuhkan comment box aku sane!! ape tggu lagik.. ngeh3.. =p

3 comments:

Cik Muda Sae said...

g tukar kat money changer Azee je la kema....hihihihi..~

nak serengget bape keping? ??
lime rengget bape keping?
seploh rengget bp keping??

nak duet syiling jg tak? bape? snang nek bas nanti.....
ngeeee~~

akmadablueberry said...

aze money changer ea..ok boleh2..

kema bg singget tuka dpt seribu..nak xbnyk..seploh hengget je..ngeh3.. =p

Cik Muda Sae said...

bengong... kah kah kah..~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...