Saturday, October 15, 2011

tutti fruiti now available in putrajaya


spt sume org tau, ada branch baru tutti frutti kat diplomatik putrajaya.. mak excited noks coz aku xpnh rasa tutti frutti ni.. mahal kata ko.. aku slalu baskin je.. xmmpu nk tuti puti bagai.. hurmm, since tuti puti ni bru buka kat ptjya, harus ade diskon 50% kan.. time ni la nak serbu merasa tuti puti.. harga berbaloi2.. so kpd warga putrajaya sila serbu tuti puti kat presint diplomatik.. dekat ngn cambridge or my mom dobi..


ni tuti puti aku.. idok la amik yg beso.. kecik sudey.. buat nya xsedap membazir ok.. satu cup cm aku ni rm20 after diskon dpt la saploh hengget.. jimat kan.. harga rm0.53 per 10gm.. mari bertuti puti guys... =p

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

cik tasukeecOklat said...

bih kurang sama je tuti pruti ni gan BR ko tu puye rege...ngegada??cet!!tp tuti ni lagi piyOr gituhhh...!!!so tuti la pikiran amOk....
*ala ala usOp wilcha...
ekekek

akmadablueberry said...

xla..tuti puti lg mahal ohhh coz ikot berat..BR xpon..huhu..tuti puti xinto kat lidah aku coz bila cmpor sume rasa teros jd pelik..coii..

so sila suka BASKIN ROBBIN yeeehaaaa!!!

cik tasukeecOklat said...

ek??akak xpenah makan tuti lagi sbnr yew..tp my adik brdk tu suke bebeno dgn tuti ni..depa kate better tuti dari BR...tah ye...mak ni layan eskem mekdi rm1.05 jek...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...