Tuesday, October 4, 2011

what should i feel

skrg ni xtau la feel sbnarnya mcm mna.. nak kata happy opkos, but at the same time rasa sad.. sad sgt pon xde la, lbh pd disapointed kot.. tp bila fikir2 rasa mcm im lucky.. stress ok lau rasa mcm ni stp hari.. ttbe rasa mcm nk p holiday.. *sila bersabar, hari itu akan tiba jua* penat la.. slalu wat2 happy tp dlm hati mcm2 y blegar2 dlm kepala.. lau aku biarkan je ok x? best solution ke tu? hurmm.. lau xbiarkan tkut plk nnti btambah sad.. ke aku je yg tlalu bnyk pk tp sebenarnya da settle? ntah la.. tp aku nak mcm mna lg? ak sendiri msih xpasti.. hurmm.. xpe la.. bg masa kat diri sendiri pk elok2.. da pk panjang bru cri solution.. ttbe nak p pk kat cameron la.. amacam?? Jom jom..

- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

waahhh..header baru!!!! nice beb..(^_^)

by da wayy..mmg btol pon penat la kalau nak pura2 happy padal sebenarnya unhappy..hurrmss..

papepon xmo sedeyy2 yerkk..nanti tak kelas laa..huhu,.,

akmadablueberry said...

thanks..

tu la..mls nk sedey2..tp nak jgk..hahaha boleh??ngeh3..

~..cik PriNCEss..~ said...

bolehh sajaaa..kiki..

Cik Muda Sae said...

Cameron??? Sila lah bawak teman mu ini jugeee..... Mesti kak nor pun berbesar hati...kalo pg bersame-same....ngee~~

akmadablueberry said...

hehehe..nanti nak soh kak nor wat house gathering la..eh ade ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...