Tuesday, November 29, 2011

The Twilight Saga - Breaking Dawn Part I

last friday baru dapat tonton ini cerita.. harapan nak tgk ari khamis.. xpe2.. bg laluan dlu kat puss in boots.. same as uols sume opkos meroyan2 mau tgk edward kan.. aku tau da.. rasa cm nak hempas ipad ok coz xdpt nk beli tiket tu.. fuhhh.. heibat penangan edward cullen.. 1st2 je terus terjatoh cinta yg keberapa sepuluhratos tah kat edward ni.. lagi2 time dorg kawen... adehhhhhhhh.. rase nak bergenang airmata coz dia pilih bella bukan aku.. ngeh3..
wedding theme dorg ni mmg aku sukaaaaaaaaaaaa la.. cantik ok.. nak kawen cmtu boleh x?? awat ttbe ko gatai ni.. aduhhh.. padahal buat depan umh je pon.. tp shorgaaaaaa je tgk.. 
rite after their wedding.. uwaaaaaa.. sgt romantic.. lapanbelasratos kali dok terbayang aku yg sebut "i do" tu smpai selipar jatoh kat bawah kusi org depan.. ngeh3.. emo je incik stich coz kene suluhkan selipar aku tatkala dia tgh layan ayam uncle bob.. =p
cantik kan cincin & wedding dress bella??  
meratap ok jacob bella kawen sama edward.. huhu.. xpe2 aku kan ade.. ko ckp je bila tarikh.. i'll be there.. waaaa.. katanya.. mau kene sebat mak bpk aku nak kawen ngn org xsunat omputih.. opssss... wakakakkaa..
 
sgt teruja tgk dorg honeymoon kat island tu.. cool okehh.. n teruja gak aku bile si bella ni pregnent anak vampire.. boleh gitu?? bisa dong!! aku salute semangat bella utk deliver jgk baby dia wpon dia tpaksa minum blood mcm minum coke.. adehhh.. geli ok.. 
lbh kiut tang edward tu blh ada connection sama anak dlm perut tu.. eeee.. comel la.. aku ni da bukan wat filem review da ni... dok meroyan pasal edward lebih.. korang tgk smdri la ea.. wat pilem review aku plk baca.. hehehe.. *nak tgk lg la* =p

5 comments:

cik tasukeecOklat said...

suke baca ko puye ayat!!akak xtau nak describe melalui ayat psl cite ni...
tp mmg awesOme!!!!nti kite layan sesama lagik ke??mmg edward SUPER DUPER HANDSOME giler!!!!
geram..heheh...

cik tasukeecOklat said...

kems..akak baru dpt yg cetak rOm puye cite ni...tau x yg byk giler adegan yg dorang pOtOng...
yg buat prOjek tu mmg kena potong la..tp yg bab bella tgh saket nak branak kat si renesmee tu...rupye ye die tunjuk...tp kat wyg dorg xtunjuk..bukannya ganas pOn..bengOng btl!!!ptt la kat wayang tetb die da tukar jadik cantek..tetau anak die da kluar..ptt lah akak pelik nape dorg xbuat adegan masa anak die lahir.....rupe yer mmg ade tp penapisan filem malaysia potong..bg akak xde la terok..nape dorg potong ek?

Cik Muda Sae said...

ape kesudahan citenyeww......aihhh........tertekan la aku...

akmadablueberry said...

k.noms: aku mau kak..nak nengok..hehehhe..kang aku try tlefon lembaga penapisan nape die cut eh...hehehhe..

aze: dia xde kesudahan..ending dia kat part II nanti..ending part I bella idop balik as vampire..

Mrs Rodaq said...

nak beli yg pirate la..leh tgk adengan kena potong tuh..lagi syiokkkkk.kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...