Wednesday, December 21, 2011

Alvin and The Chipmunks 3

jom update movie.. now nak kepochi sal cite alvin.. da part 3 uols.. kelasss.. last sunday aku p nengok cite ni kat ioi mall puchong.. ramai nya org menghaikkkk betol.. da la gate buka lambat.. jenuh menonong dok kat situ nunggu.. adehhh...
 
utk cite alvin kali ni tentang holiday chipmunk n chippets.. as usual la yg bawa dia si Dave tu.. kali ni holiday dorang naik cruise ok.. gile luxury punya.. tp alvin mmg buat hal je sepanjang percutian mereka.. dave sgt la emo ngn perangai alvin yg nakal tu.. simon theodore sgt behave n polite.. ikut je ckp dave.. yg chippets plk behave lite2.. notty2 gak ckit2.. after kene grounded ngn captain kapal, dorg ni xserik2.. bukan la grounded ape pon.. just dorg bole main kat satu part je.. tu pon dave dok monitor dorg.. ni sume utk keselamatan penumpang lain.. masa sorg tgh2 men2 tu si alvin skali lg wat hal.. dok men layang2 sampai sume terikut terbang.. adehhh.. nyusahkan org betol.. tambah plk uncle ian yg mulut longkang tu.. last2 sume skali jatoh dalam laut.. 
naseb dorang baik.. terdampar la semua kat sebuah pulau.. dave n uncle ian pon terdampar kat pulau yg sama tp dorg terpisah.. pandai plk chipmunks2 ni nebes.. mmg lawak gila la dalam utan ni.. pastu dorg jumpa sorang pompuan dalam pulau ni.. katanya terdampar juga lbh kurang 7 years..  biar betol???
dalam proses nak jumpa dave balik tu mcm2 la yg berlaku.. si simon da bertukar jd simone la.. yg kaki terseliuh la.. mcm2 hal.. tambah lagi berebut makanan.. hehehehe.. lawak la theodore tu.. cute jek.. yg paling aku suka cite ni sbb sume lagu2 dia best.. ngn suara chippets tu.. hehehe.. sumpah lawak.. =p
 ikuti pengembaraan alvin n the chipmunks yg mendebarkan ni.. cewahhhhh.. dapat kah dorg jumpa dave n uncle ian?? pompuan yg dorg jumpa tu sebenarnya siapa?? ada x org selamat kan dorang?? how?? n lastly dapat kah alvin and the chipmunks + chippets buat persembahan kat majlis award tu???
 
 enjoy watching this exciting movie uols!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...