Friday, December 16, 2011

baju baru buat miki saya

yeah.. akhirnya berjaya juga aku membeli baju baru utk miki since da lebih 7bulan pakai baju merah.. kesian miki.. bayangkan lah kalau aku pakai baju 7bulan tak bertukar.. mau pengsan org sebelah.. wakakaka.. xkisah la org nak kata aku kedekut ke berkira ke.. janji miki aku berbaju.. idok ler bogel kan.. semalam sesambil membeli hadiah utk opis kat romantika metro point, depan kedai tu ada la 3-4 booth hp.. so while tunggu driver dtg aku p la merewang kat sana.. dalam hati nak cari casing omnia aku.. xdpt casing hp p beli casing iPad plak.. terjebakkk.. setelah difikir2 lau murah beli la kan.. aku survey2 la mana yg best.. da lama teringin nak pakai kan miki yg mcm mangkuk tu.. cover belakang.. ternampak plk full cover warna pink.. adehhh.. emo makcik.. kompem xley nak wat pilihan.. yg kaler pink rm39.90 n mangkuk tu rm15.. ape lagi sesi menggoreng la.. ko tau bape aku tibai si leng cai tu? yg pink aku dpt rm20 n mangkuk tu rm5!! gile la.. xsangka aku pandai membargain.. ngeh3.. alah aku tau bende alah tu bukan mahal pon.. saje je up harga.. so settle ngn dua casing, now aku meroyan xtau nak pakai yg mana.. ade gak yg aku pakai kan dedua.. if uols nak cari casing iPhone, iPad, bb n galaxy tab 10.1 bole la p sana.. Selamat membargain.. =p


- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

cik tasukeecOklat said...

cam xde beza je dgn yg lama...tu lagik satu screen prOtecter xbeli ker??sian miki..kalau die kena bunuh mmg senang je nak jumpe pembunuh die..penuh cOp jari..akakak

akmadablueberry said...

beza nya depan die je..xkira janji pink..wakaka..screen protector mmg nak tuka but lau bli skali nanti nmpk bnyk duit kua..lau bli dua kali nmpk sikit..ngeh3..so nanti singgah sana lagi..dia offer aku yg diamond pnya anti fingerprint rm15 hengget..weeeeeehooooooo...

tulipdancing said...

harga dah lego tak bleh la tue..70 persen apek tue bagi kat ko..ke ko pakai ubat santau ko sampai apek tue kata "okey amoi..bleh,bleh..bleh murah punyer"..huhuhu..lain kali aku nak shopping bleh bawak ko, minta lego harga..huuhuu..ape ape pun memang nice baju miki tue..tmbh2 yg 5 inggit tue..comel..ade huruf K untuk KEMA..haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...