Friday, December 16, 2011

Garden Putrajaya

entry lapuk harap maklum...
kejadian berlaku friday last week.. bru arini nak kasi up.. tah la.. lately ni sikap pemalas lipas menghapdate aku ni over plk pas bercuti panjang.... ngeh3.. so meh sini nak gebang.. jumaat lepas dgn murah ati nya my sis next partition sudi membanjer i lunch.. weeeeeehoooo.. sonok ok.. yg best nya my request accepted!!! thanks ya kak jiej.. =) i choose GARDEN PUTRAJAYA.. kat alamanda lerr..
mau feeling kawen sama anak raja moh lerr kita dok kat buaian.. yeeeehooo.. best2.. tp sampai laaa ni xde plk anak raja masok minang.. wakakaka.. =p
sape dtg sini harus la amik2 gamba kan.. ehhh.. ke tak?? ke aku yg jakun terlebih?? ahhhh.. persetan kan semua itu.. janji blogger tegar msti amik gamba.. ngeh3..
si pembelanja sis jiej =)
lau mak aku dtg kedai ni sure lepak sampai lebam.. hehehe.. mak aku bukan boleh kedai2 cm ni.. lg2 ala2 english style.. harus2 ini cantik itu cantik.. nak cm tu nak cm ni..
nengok ni mak.. jgn jeles.. kang kita ajak along makan sini.. ehhh.. nape mesti ajak along?? ngeh3.. (gelak jaat ada makna)
our appetizer.. garden sandwish.. lazatt.. tang kentang tu mmg menepati selere aku lah..
our drinks.. ice lamon tea for kak jiej n mango blast for me.. =)
 ini chiken tepanyaki kah?? ntah lupa.. kak jiej main course..
 
this is for me.. marinara speg.. tp kurengg sedap.. adehhh.. xpe kang kita p makan len.. ngeh3.. n for dessert kami xpilih kek kat garden ni coz pilihan macam xbest.. so once again kak jiej willing to pay my desert at secret recepi.. weeeehoooo... anyway, thanks again to u sis.. may god give u more rezeki.. =) 
*ayat bodek xley bla*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...