Thursday, December 22, 2011

hoyeahh..menang contest..

sempena hari bertemu pelanggan unit TM, ada la beberapa contest yg telah disediakan oleh unit tersebut utk staf2 sume.. sbg memberi sokongan moral kpd program dorg aku meringankan kaki menjenguk2 kat lokasi kejadian.. antara contest yg aku join adalah speed test, 8 letter, powerpoint slide dan jugaword search.. ttbe rasa "napa pa xde game sudoku?".. ehhh ko ingt tu program ko?? hehe.. so setelah berpenat lelah aku xmenang pon game speed test, 8 letter ngn word search.. Dorg lg heiiiibat ohh.. powerpoint contest plk kene submit on the second day.. so kegigihan la menyediakan slide yg beranimation bagai.. finally thank god.. menang hokehh.. 1st prize tuhh (kerek disitu).. waaaa.. sonok2.. thanks kpd semua juri yg bg markah kat slide i tu ye.. hik3.. sila la tunjuk ajar ku sifu if uols ada kemahiran yg masih aku xtau.. peringatan ini lebih kpd kak lea as a ICT mentor.. ngeh3..



- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

Cik Muda Sae said...

oi oi oi..bg ler aku nengok ppoint tuh......SHANTEKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SANGAT KEWWWWWWWW......... hihihihi....

akmadablueberry said...

opkos la shantekkk...wakaka..=p
cantekk utk kanak2 ribena..kan 48 kaler luna..ngeh3

ddlea said...

Tipuware tu jangan pakai hokey... Buat hiasan jer...

Mrs Rodaq said...

ader aleh sore hindustan slaid ko kan??hahahaa

akmadablueberry said...

ddlea: xbukak lg tu kak..naseb xde almari cermin..lau x aku boh situ..ngeh3

Mrs.Rodaq: cettt..ko ingt aku buat pilem??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...