Friday, December 16, 2011

kems at bandung - day 3 (part II)

Location : Pasar Baru Trade Centre & Gerai Pisang Sale

pas jenuh mencari barang sekitar pasar baru kita take a break dulu..lapa nih.. ayuh lunch dulu dong.. ngeh3.. gerai pilihan adalah yg disyorkanoleh si cecep.. gerai kalimantan.. kat sini makanan suma fresh.. dia masak bila kita order.. xmacam kedai sebelah.. sume makanan dihidang cm tu je tanpa tutup.. lalu ko nak makan?? idok lerrr aku.. ngan ayam bgamtung2... ewwwwwww...
after makan lunch kita layan desert.. mam es duren.. yummy.. hahahaha... yummy  je lebih tp aku xmakan pon.. agagagaga..

after dat kita p cari makanan yg di idam kan oleh kak radziah.. pisang sale.. so bgtau si cecp dia bawak la.. gerai tu betol2 sebelah kedai kartikasari.. tp branch dia la.. kartikasari kan banyak..
sesi rasa merasa.. tp aku makan sampai lebam.. wakakaka.. sedap okeh.. mcm nak makan semua.. naseb baik pak tu xkisah.. hehehehe..
sgt unik timbang ini..
banyak pilihan kerepek kat sini.. pisang sale tu banyak perasa.. blueberry, coklat, cheese, original n macam2 lagi.. tempe ada.. macam2 jenis la.. aku pon da ilang ingatan sbb lama suda kejadian ini.. lambat hapdate.. 

to be continue.......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...