Friday, December 16, 2011

kems at bandung - day 3 (Part III)

Location : Toko Tiga
ok.. jom sambung lagi cite bandung wpon sudah bebulan lepas lamanya.. wakakaka.. sape yg ke bandung, toko tiga adalah must visit place to all.. kat sini jeans adalah murah.. tp pada pandangan aku, yg murah n bkualiti itu adalah lee cooper ngn levis.. original sbb dikilangkan di indonesia.. sepatah kata my partner in crime, jeans lain kualiti cm kat downtown.. dia kata la.. harga pon lebih kurang kat sini..
so as my wish since kat malaysia mau jeans levis, jeans len aku xtengok da.. tumpu pada yg tu je.. cepat sikit keje aku.. kat sini aku dapat 2 pair levis jeans dengan harga Rp 600,000 atau RM220.. murah kan?? murah2.. tp idok la canggih mane jeans aku tu.. lau korang yg expert bab levis jeans ni kompom nak yg beratos ratos ribu riban selai kan.. aku xkisah.. janji jeans baru.. malas da nak dgr stich complain psl jeans aku.. wakakaka.. aku bukan xmo beli baru but mmg nak tgu p bandung bru nak beli.. =p
while waiting tailor tu potong kaki suar aku tu meh kita bgambo dlu ya.. ko naik la kat tingkat dua tu ade tempat lepak2 boleh snap2 camwhore sana sini.. =p
make sure harga betol.. agagaga.. tailor tu kat tengah2 alam kedai dia bukak.. best jugak.. kita bole tgk live dia jahit jeans kita.. mana la tau kan kot silap kat mana2.. so cpt2 kta bole complain.. sebelah tailor tu kemain cantik ade air terjun bebagai.. mmg cunggg btol decoration dorg.. partner in crime sebok camwhore aku malas.. letih suda.. muka pon da selebet.. opss.. lupa something.. if uols nak potong kaki suar n nak guna balik kaki suar yg original tu sila bayar Rp10,000 setiap selai.. ko paham x aku ckp ni?? ngeh3.. so i pay Rp20,000 for both jeans.. selamat bersopping.. =)
 to be continue.....

1 comment:

cik tasukeecOklat said...

xpaham bab kaki sluar nak guna balek??ape tuh??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...