Thursday, December 22, 2011

Mission Impossible 4 - Ghost Protocol

as usual, aku mesti blogkan movie ape yg aku nengok.. last nite bermission imposible la kita.. cinema harus la yg faveret ioi mall.. ngeh2.. xde tpt len da.. cite ni best la..teruja tengok tom cruise.. ex-bf la kata nya.. hik3.. mission imposibble kali ni tentang agen Hunt yg diseludup keluar dari penjara menggunakan cara yg paling heibatt.. Hunt diperlukan utk misi mendapatkan semula kod pelancaran senjata nuklear negara rusia.. so dalam misi mereka mendapatkan kod tu and mencuba sedaya upaya menghalang pelancaran senjata berbahaya tersebut, aksi2 menarik telah ditampilkan.. cewaaahhh.. ttbe terus adore kat tom cruise.. kat sini aku boh la sikit aksi2 mereka.. tambah teruja ttbe jumpa anil kapoor dalam cite ni.. hehehe.. utk full review sila p tengok sndiri.. hak3.. =)
sape nak hadiahkan aku kereta ni??cepat angkat tangan!!!

1 comment:

Cik Muda Sae said...

teruja dengan agen lagi sorang tuh.....comel juge....hihihi~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...