Thursday, December 1, 2011

Photoshop Course

disebabkan aku ni jiran anak kesayangan unit TM, so dapat la aku join course ni.. hahahhaa.. =p patutnya hari ni aku kene attended jg course integrity, tp disebabkan aku tolong standby for LP kita kursus dekat2 saja la k.. tp aku mmg gedik teruja sgt nak join course2 macam ni.. so hari ni la course nya.. seharian aku kat blik kursus tu.. pegawai dari unit TM yg ajar.. suma basic2 photoshop la mereka aja.. kami kan beginner.. msti la tau tool2 yg ada dalam software tu... thanks to cikgu dinesh, cikgu nor, cikgu aini.. xlupa juga personal tutor aku kak lea.. hehehhe.. last task for this course adalah mengedit sesuatu gamba menggunakan teknik2 yg telah diajar.. gambar adalah bebas.. dlm kepala terus ting!!!!! ekcited nak tukar gamba retis jd muka sendiri.. wakakak.. over kan.. tp..... ade aku kesah?? ni nak show off hasil kerja tgn aku.. =p
gamba pilihan harus lah angelina & brad pitt.. ngeh3.. dengan harapan satu hari nanti dapat gamba ngn die.. ehhhh?? dapat ke?? =p setelah membeger2 photoshop ni.. hasil nya................ *sila tutop mulut tahan gelak*
ok bai.. *terus malu n nak balik umah menyelodok dalam bantal =p*

3 comments:

cik tasukeecOklat said...

KAH KAH KAH KAH!!! [kalau xde bold da lama aku bold!!!]
TABLEY BLAH!!!KAH KAH KAH!!!!!
OK BYE...SEKIAN..~


*sambOng gelak terguling² kat kapet opis yg busuk ni....kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah
hashahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaahhaahhaah

akmadablueberry said...

Cetttt..sonok gelak kat aku ea kak..sentapp..hehe

*wpon ko gelak2 kat aku, tp aku yakin dan pasti dlm ati ko ckp..........pandai adik aku sorang ni..haaa..kan kan kan?tau da..terima kasih ckp kema pandai..ehhhhh??=p*

Cik Muda Sae said...

eh..baru pasan. ko memang padan la ngn Brad Pitt... hihihi~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...