Friday, January 20, 2012

Happy Chinese New Year

kepada semua yang menyambut CNY aku ucap kan Gong Xi Fa Cai.. eh betul ke ape aku type ni?? tahun ni tahun naga kan.. ikot kelendar cina mak aku la yg tahun naga.. aku tahun harimau.. tahun lepas.. bila nak CNY ni aku ada nmpak bnyk restaurant yg menyediakan hidangan Yee Sang.. menda tu halal x? apa eh bende tu?? ada x tempat yang halal jual bende ni.. macam teringin nak rasa.. aduh..si kema ni dia buat dah.. adehhh.. =)

7 comments:

ddlea said...

muahahaha.... baby aku nanti akan menjadik baby naga..... naga tu banyak, then tahun nie jatuh black water dragon.... grrrr ganazzzz

Zamani said...

tumpang lalu dgn sopan.. blog walking kat sini :))

Zamani said...

tumpang lalu dgn sopan.. blog walking kat sini :))

Miss Purple Ungu said...

jom cari yee sang kat tmpat yg halal hehe ;)

Cik Syue said...

sy tahun kambeng,, emmmbekkkk :)

Life Is Beautiful said...

saya tahun cik bibah....yee sang tue setahu saya campuran mcm2 sayur...cik pinky gi google...cer google

the::bored::sha said...

salam...

yee sang tu halal yunk...dtg curve nnt kak sha tunjuk mn shop yg ade juai yee sang....hehe..sume sayur2 je..yg mahal skit ade ikan salmon..sedap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...