Friday, January 6, 2012

if aaron aziz is mine!!

sambil2 selak mag cosmopolitan keluaran disember 2011, ternampak pulak gambar kekasih hati kat ruangan man manual.. Hehehe.. Kekasih hati katanya.. =)

aduh.. tengok gambar pon dah boleh meroyan2.. hehe.. over kan kau nyah!! baru nak feeling terus tersentap sebab status married to diyana halik.. huhu.. acecece, macam la kau tak tau dia married already.. tujuan asal post entry ni sebab terbaca kisah romantis ngn peraturan janji temu aaron aziz.. tiba2 tersedih sebab bukan aku dihati aaron.. cehhh, sadis konon.. opkos la.. aaron kan ex aku.. wahaha.. ada hati.. lets check it out apa yang aaron buat...
See?? romantik gila kan? lau aku mau hug tight2 si kekasih hati kalau tiba2 lepas buat rambut dapat cincin berlian!! gila xsuka?? suka hokeh.. shorgaaa kata kau! hehe.. lepas tu keluar dating tak keluar se sen pon.. fulamak.. tiba2 nak keluar dating dengan aaron sambil ajak pergi beli handbag LV sebijik.. ngeh3.. dalam mimpi je la.. reality kalu, mau kena seligi sama Diyana Halik tu.. huhuhu

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

cik tasukeecOklat said...

usahlah berangan mau itu aarOn aziz.....di milik hakiki diyana halik...da ado 3 org anak hokeh???

**tetiba aku lak - "kalau dpt jadik anak aaron aziz pun da shOrgaaa da...akakakak!!!!"

Cik Muda said...

kene seligi ngn diana halik je ke? bukan seligi ngn oreo sekali ke??? ooo...tamahakkk...~ "Aaron Abd Samad" kan ada..ngehehehe

~@mOi ~~ said...

perahsantan... heee... takpe la.. aku pon minat gak ngn arron aziz ni.. tp aku kawen ngn ab azis... ok la tuh! nama pon dah dokat2x dah tuh.. hehehe

Mizfantagiro said...

hihihi untung la wife dia kan ..HUHU =)
nway .. salam kenal & Happy Blogging !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...