Tuesday, January 17, 2012

Jack and Jill

aduhh lama punya draft ni..atas terpengaruh dengan cerita kak jijah, aku pon membookingler tiket.. and of course yang B1F1 punya... promote promote.. =p as long as incik stich pon mau tengok cite lawak, so tiada point bergaduh di situ.. huahuahua..
aku rasa masa tengok cerita ni tegelak sesaja.. lawak gila okeh.. lagi pula pelakonnya si adam sandler.. so kompem lawak.. ngeh3.. Jack & Jill mengisahkan sepasang kembar yang aku rasa tak sebulu since dari kecil lagi.. jack ni memang tak bape nak ngam ngan Jill tapi Jill ni amat la sayang pada kembarnya.. Jack is married and ada dua orang anak while Jill ni little bit unlucky sebab still belum kawin.. hehehe.. perwatakan Jack aku rasa cam lelaki normal je.. tapi Jill ni cam pelik sikit.. huhuhuhu.. masa Jill decide nak visit Jack before cristmas membuatkan Jack tak senang duduk.. huhuhu..
sepanjang Jill duduk rumah Jack pelbagai kisah lawak yang terjadi.. berdekah2 aku gelak2 xhengat.. hehehe.. dalam pada gelak2 tu still ada sentimental sikit pasal si Jill tu.. asik nak sentap je.. kelakar okeh..cite ni  highly recomended utk uols yang rasa nak lepak2 have fun utk release tension.. selamat menonton.. =)

2 comments:

JieJ said...

ahahahah..best kan!!!mau beli cd pulak buat collection..

tulipdancing said...

memang best..walaupun Shinbe kate biase2 je tp aku kate tetap best..hahaha..betul k.jiej..klo de ciplak nyer CD aku mau beli bah..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...