Monday, January 30, 2012

karipap karipap cinta ehh comel

tonite k.nor buat karipap.. nak harap aku mmg xla kan.. hik3.. menyebok kalu on saja.. request sama dia mau blajar kelepet2 karipap itu.. before this aku mmg fail kelepet karipap.. mak aku je yg terer.. hik3.. dasar malas.. =p sambil kelepet2, k.nor pung pang pung pang kat telinga aku ni cara2 buat karipap.. berdasarkan apa yg aku dgr, rasa mcm aku dah terer buat karipap.. boleh gitu?? kui3.. jom nengok hasil aku kelepet karipap.. pada yg master2 jgn komplain2.. kang mak sentap uols.. hehehe..


haa.. amacam?? gojes x?? =p

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

JieJ said...

ah esok ko bawa pi ofis lak..bagi akak rasa..:P

ddlea said...

Kelas kau maria...

Akak sajes baik ko prektis bebaik. Lagi 3 bln akak nak ko buat okeh.

Pas tu akak sajes baik ko buat blog ko ni versi mobile. Senang sket akak nak dtg melawat

ninisweet said...

wooowww!!!leh wat bisnes daa nie..hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...