Monday, January 16, 2012

kerja kerja kerja

now on tak payah nak meratap2 mcm touchmo hehehehe mari lah kita melancarkan proses pencarian kerja baru yang lebih berbaloi2.. since di sini bagai menanti buah yang tak jatuh eleh tunggu end januari pon kecoh lama so cepat2 la berpindah oiiii tp kene make sure ada kerja baru la.. muak orang tengok muka kau lama2 disini kak jijah la tuh!! agagaggaa.. kepada yang selalu berzikir supaya aku cepat2 blah dari sini.. ini lah masa nya kamu tambah2 doa kalian supaya aku dapat kerja baru ya!! wish me luck!! =)

9 comments:

JieJ said...

amboi aku pulak kan katanya...sangat propa ko dik non..heheh..

Pergilah kema..sekiranya perpindahan mu itu satu rahmat..hahahah...ayat tak leh blah...

Ko kena cari post 41 sebab mesti matching..so tak leh lah abg G ko kata "KO ADA" kat ko..heheh..

Apa aku merepek ni oiiiii...

Cik Muda said...

oi oi oi....kema, pindah keje je ye nak..jgn pindah umah....tolongggg~ ahahahaha~

akmadablueberry said...

k.jiej:
"jgn nak...propa propa..jgn nak tarik diri bla bla" waakkaka..

insyallah..*ko mmg slalu ayat xley bla..mentang2 skrg sudah pandai NYANYI..hehehe*

lau ada peluang i will grab it..peluang itu saja belum muncul..hehe..nak ckp AKU ADA kat abg G la ni..skrg dia je dok ckp dia ada..kene cari bahan lain ni kak.. =p

akmadablueberry said...

aze: hopefully....xmo pindah coz i love that house so much..hehehe..bnyk sentimental value tuh!!!

*kesian nanti aze ngn kak nor makan meja kecik die tuh..hehehe..im joking!! =p*

Cik Muda said...

erkk..

saye kisahkan barang2 dalam umah tu aje...muekekekekeke~

ahaha....ciyan kitorang nanti...duk kerusi petak kak nor n kerusi oren kte.. nasik bubuh kat meja petak kak nono...

peti ais...emmm~

akmadablueberry said...

mmg tau da ape concern kamu..=p

Cik Muda said...

ahahahaha....jgn pindah ea...susah nk carik housemate yg satu urat....

ddlea said...

Carik la dik... Lagi huntung kalau kau carik kerja sebagai suri rumah... Muakakakaka...

Goyang kaki orang sara...

Apa2 pun aku doakan kau dapat kerja yang meletops...

Mrs Rodaq said...

aku 2x touchmo dik non.kje bnyak gaji ciput.sdeyyyy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...