Thursday, January 12, 2012

promo di kenny rogers roaster

just now melepak di metro point sambil minum2 dengan abg G dan k.jiej tetiba ramai orang menyerbu KRR.. tiba2 cam pelik la juga sebab terlampau ramai orang.. beratur panjang tu.. gila ahhh.. ko tengok gambar tu? panjang kan.. as k.jiej said, if someone tu pakai baju kaler merah, dia entitle buy 1 free 1 dish.. ohhh yeke?? saya adalah tidak tahu tentang ini.. maybe promo utk CNY kali.. tu yang semua pakai kaler merah tu.. best juga kan.. satu soalan je buat k.jiej.. yang ni everyday or every wednesday?? jawab2....=p

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

cik tasukeecOklat said...

kems, aifisyatul da kluar da kat part 3...hehhe..~

tulipdancing said...

ala, aku terlepas benda nie..kema,senarnya KRR wat event "Wear Red" beli 1 meal quater ayam free 1 meal lg.. best tak? tp smlm jer..11hb..aku dpt inform dr msg..hotlink bg..huhu..ala-ala baskin robin..huhu..ko tak try tny diorg yg beratur tue?huhu..

cik tasukeecOklat said...

SELALU SEBB KES PAKAI BAJU MERAH..CAM TAHUN LPS....PENUH DAN RAMAI WOO ORG BERATUR..ERM

akmadablueberry said...

tulip: ooo yeke??apsal aku xtau..hehehe..xpe nanti aku tanya makcik serba tau aku..hehehe

tasukeecoklat: adehhhh..ooo..dari 2011 ke KRR da wat cm ni??ke 2010 pnya CNY da ada??haiyakkkk..nape aku mcm xtau ni..adoiii..lau x, da semangat mkn KRR..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...