Monday, February 13, 2012

Donate Blood Day anjuran PIN

today ada hari menderma darah di E12.. last week kak noms ada ajak aku p skali join dia.. adeh aku ni penakot pahit betol la bab2 nak derma darah ni.. bukan kedek.. tp takot woooo.. maybe trauma since adik laki aku kene denggi setengah dekat yang lalu.. sehari nurse tu amik darah dia 3 kali.. sampai lebam2 biru2.. terus aku allergy nak cocok2 amik darah ni.. so nak wat camne.. sorry stich.. i know this is your program but takut i tu lebih menguasai diri..huhuhuhu.. xdapat la join k.. i support u je la k p derma.. kira wakil i la tu.. hehehe.. chaiyokkkk stich!! =)

5 comments:

Cik TasukeecOklat said...

he says ''hai'' with the smile!! never ever in my life mr oreo say hai selain dari keje..eh bila hal keje there is no hai...
terdetik dlm hati "hensem gak mamat ni bile senyum, ppt la kems giloss kat die...not bad rupe yer..''
heheheh..~
darah sudah ku derma...sejenis B darah ku....kali ke-2!!!tp kali ni saket sket sbb nurse yg cocok jarum ni cam haremm punye garang!! muka cam ''xdpt malam td'' la!!hahah..
nti bulan 7 ade lagik anjuran bhgn sukan kat e14..jOm?!

akmadablueberry said...

adehhh..nak pegi tu boleh..tp nak derma??MMG XLA..wakakaka..

mcm pelik je ko puji2 dia..b4 dis xpnh pon..hehehe..menangis air mata darah pon ko xckp dia ensem..

*aku xgilos kat dia, dia yg gilos kat aku..hahaha*

ddlea said...

Norm: Statement ko x bley blah la....

Ala kems.... sakit tu cam kena geget semut jer...

akmadablueberry said...

kak.lea: huishhhh..xkan la mcm kene gigit semut je..kema tgk da mcm besa pen da jarum dia tu..kurang2 sakit mcm terhiris tangan..uiiiiii...ngeri dik non.. =p

Cik TasukeecOklat said...

kak lea, tang mana tu yg xbley blah??ahaha..

kems,
pertama-mmg xpernah kot akak puji die..tp sbb die tegur dgn senyuman..mmg terkujat giler!! akaka..tang ko xgiler kat die??iyelah iyelah...akak iyekan jek..hahah..

ke-2, jarum amek darah mmg besar tp die bius dulu guna jarum kecik je..da bius tu ko mmg xrasa sakit time die masuk jarum nak amek darah tu..serius....nanti jom ler? bgs la derma dara...eh darah ni...akakak..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...