Tuesday, February 21, 2012

red black glam nite part III

adehhh.. gedik nya nak berpart2.. huhuhu.. ade ade ade aku kesah?? hehe.. ok2 ni last.. arround 7pm aku ngan scha sudah siap.. so kena standby di ballroom sementara menunggu yg lain bersiap.. tp cam hampeh betul lif hotel tu.. krismas kedua baru dapat naik.. lambat gila.. aku tau la ade 27 level.. tp kat umah aku tu laju je even 16 tingkat.. xkan hotel xleh nak sediakan lif yg laju2.. boh turbo la sikit.. apa da.. 
this pic is arround 7pm lebih2 sikit.. guest masih belum tiba.. so last touch la kami buat.. unfortunately balloon helium belum sampai yet.. xpe la.. nak buat cam ne.. sabo je la.. 
ketibaan VVIP arround 9pm cam tu.. agak tersasar dari plan asal.. tp xmengapa.. berusaha memberi yang terbaik bak kata FM bidang terjun kita.. FM asal tu terus jd guest.. ape kes?? huhuhu.. after dorang sume da duduk, kita start majlis dengan bacaan doa n terus ke acara ucap2an gitu..
aku malas nak cita panjang.. layan gamba je la k.. gamba kat atas ni masa berlangsung acara Menari Sepontan.. so lagu2 yang diputarkan berlainan genre.. so dorang ni kena menari la ikut genre lagu.. sumpah lawak.. hehehhe.. memang fenomena dorang ni.. hehehe.. congrats to mr james yg menang utk acara ni..
ya.. ni la dia juara karoke bppa 2012!!! kak nono bak kata cik muda.. hehehe.. as peserta terakhir, kak nono kita dapat menarik perhatian crowd.. cayalah.. dengan mempertaruhkan lagu"Kau Merubah Segalanya" kak nono kita juara.. hoyeah2.. tahniah sekali lagi.. banyak acara len yang ada tp aku xsempat snap gamba.. kebusyan melanda.. makan pon xbape proper.. huhuhuhu.. da la tu.. jom layan redcarpet grammy award.. wakakakka.. over kan ko nyah bajet retis!!
me with cik tulip kelas baju ko jah!!
 me with abg G propa.. hua3.. glam okeh baju dia siap ada beads..
 
 antara jentera penggerak : kak linda, tini touchmo and me
 
part ni aku sokaaa!! lucky draw uols.. sony dvd player.. alhamdulillah =)
 ngeh3.. before guest dtg mari camwhore dulu.. =p
finally, tepek sikit pic di MOF.. sempat lagi berphotoshoot di Putrajaya.. thanks to stich.. =)  
pakai baju hitam merah juga that nite coz nak sama ngn i ler tu.. kan kan kan.. feeling retis lagi.. hehehehe.. =p

6 comments:

Cik TasukeecOklat said...

meh tolak rm50 sony dvd player tuh...??? hek hek hek..~
I nak beli blu ray dvd player tp mahal kot....so meh ah tolak rm50 yg laki deraw tuh..lalalalala..~~

akmadablueberry said...

op op op!!xdapek ler kak oii..umah kami xde dvd player..kak nor da semangat nak tgk cite mann tu..huhu

lau aku nak jual pon aku boh 2 kali ganda harga..baru berbaloi2..hahahaha.. mau mau?? kui3

Cik TasukeecOklat said...

eeii...tamau la! ahahahah..
bek akak beli jek dvd player blu ray kalau stakat sony dvd behsa tu ko tolak mahai...kikikikiki...

ddlea said...

Apsal ko tak gi cik norm oii.. ahkak kalau gi kompom dpt tv led...

Keles uols kan. Memang lip lap sungguh. Baju ko tu kems, mmg dh mcm retis okeh...

akmadablueberry said...

kak noms: haaa..tu la nama dia perniagaan..ngeh3..xmo sudah.. bwekkk.. =p

akmadablueberry said...

kak lea: mmg lip lap lip lap abes la kak..tinggal nak boh lampu je kat baju..lau ada mmg malatop lah.. hehehe

kema nk pakai mcm pwincess..hehe..tu yg beli dress cam tu..wakakaka.. pwincess katanya.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...