Friday, February 17, 2012

red black glam nite

semua orang tengah countdown.. tomorrow is da day.. fuhhh.. banyak lagi keje yang belum settle.. hari ni, by hook or by crook kene juga siapkan semua kerja.. dengan belon belum habes isi angin.. selempang xsettle, alphabet lom habes deco.. adehhhh.. sempat ke ni?? risau ohhhh.. tatkala ini la teringat kat kak lea.. kak dtg la cni bg semangat.. huhuhu.. windu.. huk3.. then tinggal beberapa perkara yang tepaksa di settlekan pada siang hari kejadian.. so to my team.. CHAIYOK2!!! I KNOW WE CAN DO IT!! harap2 event ni akan menjadi kenangan terindah buat semua warga BPPA.. insyalAllah.. =)
pstt.. finally i got my outfit for that nite.. thanks stich coz bertungkus lumus melayan kerenah aku selama 3malam.. huhuhu.. u r the best.. ngeh3.. =p

2 comments:

Cik Muda said...

Bakal2 pemenang di malam gala ni...~

ddlea said...

Arghhh... ahkak stress neh... apsal aku x bley pigiiiii....

Kelas ko kan.. baju glam dlm genggaman... tu mesti baju ala2 kak melah.... tak pun cam kak eton... merelip gitewww

Insyaallah semua akan berjalan dgn lancar. Mesti meletops punya la event korang. Nanti amik gambar banyak2 okeh...

Arghhh... stress *tarik rambut*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...