Tuesday, May 22, 2012

sunbonnet in progress

sekarang tengah mood crafting.. ade la 2 3 yg aku da buat tp xsempat snap gamba.. 1 goes to kak jiej n another 2 goes to stich.. lau rajin kang aku p snap pic2 felt craft aku.. now aku tgh wat sunbonnet.. orang punya.. aku xtau sebenarnya sunbonnet ni.. google bru tau.. ngeh3.. so buat je la.. nantikan finishing nya.. hehehehe




- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Cik TasukeecOklat said...

kemssss..akak nak??!!!! mmg nak kau buat akak bayar..xkan x byr pun..pun prasan skrg ni kau bisnes minded..kih kih kih...
akak nak huruf N, erm kaler kalau bley biru langit yg cantik tu...wahhh rekuest kale lagik!!and kalau bley nak ade cam span...RM5 pun akak bley bayar...nak wat key chain uma...hihihi
nak 2 huruf N tp lelain kale...satu biru satu lagik merah..bley???

akmadablueberry said...

in progress ya kak noms... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...