Sunday, July 8, 2012

jom beli 'Sabah Pearl'

meh2 kawan2 kakak2 makcik2 semua.. meh rapat2.. hehehe.. intro tah hape2.. ye la kan.. da lama x berblogging.. hik3.. ekceli aku nak berjualan ni.. kan da nak puasa kan.. pas tu nak raya pulak.. so jom la kita meng'bling2' kan diri dengan memakai pearl2 dari sabah ni.. aku ada jual gelang dan brooch mutiara.. comfirm mutiara asli a.k.a tulen.. xde cetak rompak ok.. so, uols cuci2 mata la dlu k.. kot ada yg berkenan sila la roger2 sayer.. =) setakat ni tinggal sikit je.. yg lain da kene jual da.. hehehe.. tp dun worry, if ada yg nak wat pre-order pon boleh.. kalau korang ada spesifik design yg bekenan boleh emailkan gamba.. insyallah saya boleh tolong  carikan..
Brooch (B01) RM 65.00
1 available
Brooch (B02) RM 55.00
1 Available

gelang bling2 ni memang super duper cute sebab dia sgt shining.. shantekkk okeh.. new arrival.. yang aku beli tahun lalu just pearl xde yg shining2 tu.. this year they have!! aku already grab one.. so apa tunggu lagi.. jom kita pakai sama2 biar raya nanti uols la yg paling GLAM!! ecececcee.. gelang ni ada banyak kaler White Pearl + Brown, White Pearl + Pink dan warna2 di bawah.. if ada lagi kaler lain i will update later.. kalau nak pre-order la okay??
Bracelet (G01-Rainbow White + White Pearl) RM95.00
1 Available
Bracelet (G02-White Blue + White Pearl) RM95.00
1 Available
 Bracelet (G03-Rainbow Black + White Pearl) RM95.00
1 Available
 
 Bracelet (F01-White Pearl) RM 25.00
1 Available

sape2 yg berkenan boleh email aku k.. akhmar_kems@yahoo.com atau akhmar.razali@gmail.com.. utk COD just area Putrajaya k.. lau nak details lebih pantas lagi boleh call aku 017-2535059.. =)

2 comments:

Cik Muda said...

okey..okey..okey... memang shanteq......
aku dah tengok... sila bli sila bli....Lai lai lai....~~

snsyuhada said...

waahhhh akma...berniaga skng...kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...