Wednesday, July 25, 2012

My Felt Craft Project Part 1

lama sudah aku menyepi dari dunia blogging.. huhuhu.. sedihnya.. kali aku nak start dengan entry felt craft.. sejak 2 3 bulan kebelakangan ni aku memang teruja nak wat felt craft.. disebabkan tempahan kawan2 yg agk banyak so dunia blogging telah jatuh nombor dua.. huhuhu.. meh aku show off sikit apa yg aku da buat k.. ni sume alphabet craft.. untuk keychain.. so sesaper yg berkenan boleh la contact saya ya.. handmade by akmadablueberry.. ngeh3.. sempat lg promote.. agagaggaga..
ni tempahan dari kak jiej
yg ni pulak tempahan dari abg G.. so huruf harus la G kan..
yg ni pon order from abg G
this cute R keychain adalah tempahan dari kak radziah.. tenkiu kak.. =p
yg ni from bebudak sekolah.. hehehe..
this one from kak wan
another order from student sekolah anak kak radziah.. ngeh3..

cukup la for this entry.. kang ade yg mcm nak delete gamba2 dalam ni coz banyak sgt kan.. im happy crafting now.. sgt sgt suka.. next entry nanti aku boh yg lain plk k.. *ok lorh, bos abes meeting da..sambung wat keje..agagagga*


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...