Wednesday, July 25, 2012

Nur Naurah Auni 1 week

ingat lagi entry my new family members?? haaa.. ni nak introduce sekali lagi with official name dia.. hoyeah2.. suka je tgk muka dia.. cute and sgt2 kecik.. and aku adalah takut mau dukung.. nebes mak ok.. kang tergeliat anak orang.. malu je.. adik aku yg len ok je dukung ini budak tecit.. kakak nye nan hado.. aku rasa skrg da bole pgg kot sbb mst dia da besa sikit.. hehehhe.. ok, ni la dia anak buah a.k.a nephew baru aku yg no 2 merangkap adik kepada Mohammad Adam Haikal.. nama dia Nur Naurah Auni Binti Mohd Almi Syar.. so sepasang dah anak buah.. alololo.. tiut betol dorang dua.. apa2 pon anty syg juga adam haikal.. kang majok plk.. =p
tatkala ini auni punya level jaundice masih di paras menakutkan.. hehehhe.. now ok da dia..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...