Sunday, December 2, 2012

Istanbul Aku Datang (Watch Online)

After aku baca review Cik Muda, hati nak tengok cerita ni semakin memuncak. Bila tengok showtime kat panggung wayang cuma tinggal few je. Tu pun tak ada show malam. sewaktu bersantai rehat-rehat bersama bride-to-be kat rumah, tiba-tiba terjumpa cerita ni kat youtube. Terus off tv and give full attention kat movie. Seriously cerita ni memang cute. Thats why incik stich gila meroyy sama Lisa Surihani. hehehehe.

As Cik Muda review, Dian ke Istanbul untuk berjumpa dengan boyfriend dia tomok a.k.a Azad. Azad ni student medic kat sana. Dian ke Istanbul dengan harapan dia dapat buat Azad proposed dia. Setibanya di Istanbul, macam-macam kejadian berlaku. Kena tipu dengan lelaki pasal sewa rumah yang menemukan Dian dengan Haris. Bermula lah perang dingin antara Dian dan Haris. Satu insiden berlaku menyebabkan Dian dan Azad gaduh. By the time, Dian dengan Haris feel something. So, siapa yang menjadi pilihan Dian? Azad atau Haris? jom tengok sama!! =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...